CIAC Lexus Gent: altijd een beetje autosalon.

Dit jaar bent u - zoals altijd - van harte welkom in de showroom van Lexus Gent.

Niet alleen om onze saloncondities te ontdekken, maar ook om samen met onze verkopers te ontdekken welke wagen nu eigenlijk het best bij u of uw gezin past.

We weten het: het is tegenwoordig allerminst gemakkelijk om een wagen te kiezen. Diesel of benzine? Hybride of elektrisch?

Wij luisteren met plezier naar uw situatie, en op basis van onze expertise helpen we u te bepalen welke wagen het best aansluit bij uw levensstijl. En daar hoort natuurlijk ook een kopje koffie of een glaasje water bij.

Tot snel!

Met of zonder afspraak.

Indien u een afspraak maakt kan een verkoper altijd tijd voor u maken, en weet u zeker dat u niet hoeft te wachten. Indien uw schema flexibel is kunt u uiteraard altijd zo even binnenspringen.

Openingsuren

Ma - vrij: 08:30 - 18:30
Za: 10:00 - 17:00
Zo: 10:00 - 17:00
(of kom gerust eens langs)

Wij adviseren u op maat.

30 jaar kennis en ervaring

En daar zijn we trots op. We geven u dan ook met plezier onze uitgebreide kennis en advies, transparant en zonder poespas.

Benzine of elektrisch?

We bevinden ons op een cruciaal moment in de geschiedenis van de auto. Welk type wagen past nu het best bij u of uw gezin? Wij helpen u graag.

Advies van A tot Z

Bent u particulier of zelfstandig? Onze verkopers kunnen u op alle vlakken het juiste advies geven bij de keuze van een wagen.

Veiligheid eerst

Wij nemen uw gezondheid ernstig. U kunt er dus altijd op rekenen dat we alle mogelijke maatregelen nemen om uw bezoek zo veilig mogelijk door te laten gaan.

Nieuwe modellen

Nieuwe NX

Binnenkort beschikbaar

UX

vanaf € 36.760

UX 300e

vanaf € 53.100

RX

vanaf € 64.900