Specialist in Ford, Toyota en Lexus

Als officiële verdeler van Ford, Toyota en Lexus bieden wij complete mobiliteitsoplossingen in een ruim gamma aan voertuigen met volledige garantie van de fabrikant én de CIAC Groep.

Particulier en professioneel, gezinswagens tot werkpaarden, sportwagens, eco-focus en premium.

Jonge 2dehandswagens of occasies

Door onze jarenlange collectieve ervaring weten wij perfect welke wagens eruit te pikken om u de perfecte selectie aan prijsaantrekkelijke occasies aan te bieden. Die komen ook met extra garanties.

Voor Oost-Vlaanderen in Gent en Aalst

Onze locaties zijn vlot bereikbaar aan de rand van de steden, met ruime parkting, comfortabele wachtruimtes met koffie en gratis wi-fi, en gratis vervoersmiddelen voor uw stadsbezoek tijdens het (niet meer) wachten! Gent: afrit Gentbrugge E17, Aalst: ring rond punt stadion.

We blikken terug op een spetterend CIAC 100 Weekend

Het was een onvergetelijk weekend vol glimmende auto’s en tevreden klanten, want we vierden het 100-jarig bestaan van de CIAC Groep tijdens het CIAC 100 Weekend! Bedankt voor jullie talrijke opkomst, wij kijken ernaar uit om jullie de komende honderden jaren ook met open armen te ontvangen.

We blikken terug op een spetterend CIAC 100 Weekend

Het was een onvergetelijk weekend vol glimmende auto’s en tevreden klanten, want we vierden het 100-jarig bestaan van de CIAC Groep tijdens het CIAC 100 Weekend! Bedankt voor jullie talrijke opkomst, wij kijken ernaar uit om jullie de komende honderden jaren ook met open armen te ontvangen.

Zoek jouw 
perfecte wagen 

Als officiële verdeler van Ford, Toyota en Lexus bieden wij een heel compleet gamma van voertuigen aan met volledige garantie van de fabrikant en de CIAC Groep.
Van dagdagelijks transport, eco-focus tot premium. Personen- en bestelwagens.

De wagen die écht bij u past.

Laat je inspireren en adviseren over ons ruim gamma Toyota, Ford en Lexus, als particulier of professioneel.

Onze grote voorraad nieuwe Ford-, Toyota- en Lexus-wagens stelt ons in staat u een wagen aan te bieden die echt bij u past. Bovendien staan we als merken garage garant voor een snelle levering tegen de beste voorwaarden.

Ruime keuze jonge tweedehandswagens

Ook voor mooie tweedehandswagens met garantie bent u bij ons aan het goede adres. Ze werden stuk voor stuk geselecteerd door onze specialisten, werden goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Gemakkelijk bereikbaar

Alle vestigingen van CIAC Groep zijn gelegen op een toplocatie aan de rand van de stad. Daardoor zijn we zowel met het openbaar vervoer als via de snelweg of invalswegen zeer gemakkelijk te bereiken. Beide vestigingen hebben een ruimte parking.

Duik de stad in tijdens uw herstel of onderhoud, onze wachtruimtes zijn voorzien van stoelen, werkplaatsen wi-fi én koffie.

Gent

E17 Afrit Gent Brugge

Aalst

Ring rondpunt stadion

Eigen multi-merk Carrosserie Bijloke

Beschadigde carrosserie? Geen probleem. Voor herstellingen van alle merken, personenwagens en bestelwagens, kan u terecht in onze eigen professionele carrosserieafdeling.

Meer informatie over Carrosserie Bijloke

Eigen autoleasing en verhuur CIACfleet

Voor verschillende leasingformules en ondersteuning kan u bij ons terecht

Meer informatie over CIACfleet

Persoonlijke touch

Een vertrouwensband met de klant staat daarbij centraal.

Beste prijzen - snelle service

We gaan snel en vriendelijk te werk tegen concurrentiële prijzen en spelen steeds kort op de bal, ook wat betreft onze dienst na verkoop.

Alles wat je nodig hebt

Met ons ruime aanbod accessoires en gespecialiseerde onderdelen zorgen we voor een persoonlijke touch en onvervalst rijplezier.

Onze locaties

CIAC Toyota Aalst
info.toyota.aalst@ciac.be
+32 53 76 96 00
CIAC Toyota Gent
info@ciac.be
+32 9 231 78 78
CIAC Lexus Gent
info@lexusgent.be
+32 9 242 90 70
CIAC Ford Gent
info@ciac.be
+32 9 235 87 11