Onderhoud

Maak uw Onderhoudsafspraak

We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen


Veilig en efficiënt onderweg met CIAC Groep!
Onze Ford-, Toyota- en Lexusspecialisten weten perfect wat er zich onder de motorkap afspeelt. Voor een onderhoud is uw wagen bij hen dan ook in goede handen.

Geavanceerde diagnoseapparatuur
Onze degelijk opgeleide monteurs beschikken over de meest geavanceerde diagnoseapparatuur, die speciaal ontwikkeld werd door de constructeurs. Zo kunnen ze heel efficiënt analyses uitvoeren, wat resulteert in een perfect onderhoud. Om op de hoogte te blijven van de laatste evoluties op dat vlak volgen onze medewerkers ook regelmatig opleidingen bij Ford, Toyota en Lexus.

Originele onderdelen
Bij ons gebeuren het onderhoud en de herstellingen steeds met originele onderdelen van topkwaliteit, waarvoor ook garantie geldt.
Wie zijn wagen op regelmatige basis laat onderhouden door onze professionals komt nooit voor onaangename verrassingen te staan en kan steeds met een veilige en betrouwbare wagen de baan op.
Een regelmatig onderhoud van uw Ford, Toyota of Lexus resulteert ook in lagere onderhoudskosten.
Voor standaard onderhoudsbeurten en herstellingen hanteren wij vaste prijzen. Onderhoudsbeurten worden bij ons ook geoptimaliseerd, zodat er nooit onnodige kosten gemaakt moeten worden.

Vast aanspreekpunt
Onderhoud, herstellingen, bandenwissels en carrosseriewerken worden bij ons uitgevoerd onder 1 dak. U beschikt daarbij steeds over een vast aanspreekpunt.

Topservice
Wij zijn al jarenlang een officieel erkend servicepunt en werken met uiterst ervaren mecaniciens, die de knepen van het vak door en door kennen. Het feit dat we over een grote stock originele wisselstukken beschikken, resulteert in een snelle service.