LEXUS Gent nodigt u uit op het Festival van Vlaanderen op 9 oktober

04 September 2021

LEXUS Gent nodigt u uit op het Festival van Vlaanderen op 9 oktober

LEXUS staat voor technologie met luxe en stijl

Als trouwe klant nodigen wij u daarom graag uit tot een stijlvol, klassiek concert dicht bij uw gemeente. Zo kunt u met vrienden en kennissen genieten van een ontspannend concert met een aansluitende receptie.

 LEXUS Gent brengt CAROUSEL Profound op 9 oktober

Op zaterdag 9 oktober 2021 om 20.00 uur brengt het Brusselse kamermuziekensemble CAROUSEL in het OCP in De Pinte een concert in het kader van het Festival van Vlaanderen - Oost-Vlaanderen. 
CAROUSEL brengt een speelse bloemlezing van klassieke kamermuziek uit Oostenrijk en Italië en combineert daarbij een strijktrio met de warme klanken van de klarinet en de contrabas.
Van een divertimento van Joseph Haydn’s jongere broer Michael tot Gioacchino Rossini’s duo voor cello en contrabas: met vijf muzikanten toont CAROUSEL dat er binnen deze bezetting tal van mogelijkheden zijn. Afsluiten doet het ensemble met Bottesini’s Gran Duo Concertante, in een bewerking voor kwintet de Belgische componist Jelle Tassyns.

Gratis kaarten voor onze klanten

Als u interesse hebt kunt u bij ons kaarten bekomen. Wij hebben een beperkt aantal gereserveerde plaatsen kunnen bekomen die we graag aanbieden aan de eerste die erom vragen. Laat het ons zo snel mogelijk weten op 0475 24 00 77 - Bart Baert, general manager LEXUS Gent.