Nieuws

Meer weten over de C-Hr?

De nieuwe Toyota C-HR incorporeert ons meest recente en meest geavanceerde hybride systeem zodat er meteen een brede glimlach op uw gezicht verschijnt zodra u gaat rijden. De efficiënte 1,8-liter benzinemotor werkt perfect samen met de lichte en compact ontworpen elektrische motor zodat ze samen een verbluffend brandstofverbruik en indrukwekkende prestaties kunnen laten optekenen.

 

En profiteer van de ' HAPPY CONDITIONS ' tot 4.900 voordeel

 

#Weetjevandeweek

In 2007 werd Toyota de grootste autofabrikant ter wereld.Toyota was in 1997 de eerste autofabrikant met een in serie geproduceerde hybride auto. In 2015 was er de Toyota Mirai (Japans voor toekomst). Het is de opvolger van de Prius, waarvan er sinds de introductie ruim 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. De Mirai is een waterstofauto . Het rijbereik is normaal, je kunt heel België doorkruisen zonder te tanken. Het enige verschil zit hem in het comfort. Aan boord van de Toyota Mirai rijd je echt geruisloos en hij trekt bijzonder snel en vlot op. Deze voordelen ervaar je nooit op dezelfde manier in een ‘traditionele’ auto (dixit Hydrogenics).
... See moreSee less

Lees meer

Andre Cackebeke, Victor Angio and 23 others like this

Regi RottyEr is 3 maal zoveel energie nodig om te rijden met waterstof dan er energie nodig is om te rijden met een electrische auto. Waterstof heeft hier dus weinig toekomst. Ook de industrie beseft dit gezien het geringe aantal plaatsen waar je kan tanken t.o.v. de ruime hoeveelheid laadpalen voor electrische auto's .....

6 dagen geleden

1 reply

Avatar

Comment on Facebook

Wie heeft er de afgelopen dagen ook in de sneeuw gespeeld? ;) ... See moreSee less

Lees meer

CIAC Toyota Gent added 2 new photos.

#Weetjevandeweek

Wellicht heb je zelfs wel eens gehoord van de Celica Cabrio. Maar wist je dat er van vijf opeenvolgende generaties Celica een Cabrio in de Toyota-showrooms stond? In 2006 kwam er na 36 jaar en zeven generaties een einde aan het leven van de Toyota Celica. De betaalbare Toyota-coupe kreeg geen directe opvolger, al heeft de GT86 natuurlijk wel voor een deel het lege plekje ingenomen dat de Celica achterliet.
... See moreSee less

Lees meer

Adres & contact

CIAC Toyota N.V.

Antwerpsesteenweg 683

9040 Sint Amandsberg

 

Telefoon: 09/231.78.78

Fax: 09/231.72.21
BE 0476 277 324

E-mail: ciactoyotagent@toyotabelgium.net

 

 

TWEEDEHANDS

Verkoop van alle merken

momenteel 130 tweedehandswagens in ons park. bekijk ze hier
BTW BE 0460.935.684 - Disclaimer - Website by KMOSites